Escola de Mares i Pares

Aquestes propostes formatives, són fruit de la coordinació entre les direccions, els coordinadors/es PAEP, els psicopedagogs/gues, el profesorat de les escoles públiques del Grau i les juntes de les AMPA. Estan enmarcades dintre del Projecte d'Educació Compensatòria que, des de fa 12 cursos, porten a terme el CEIP LA MARINA, CEIP SEBASTIÁN ELCANO, CEIP L'ILLA i, recentment i des de la seua creació, el CEIP EL PINAR.

Una de les ofertes formatives la proporciona la FAPA Penyagolosa. S'encarrega de dotar de recursos humans i econòmics per poder realitzar les xerrades. 

Completen aquesta formació les diferents xerrades que els piscodedagogs/gues de cada escola ofereixen a les famílies. La temàtica és diversa i abcarca els continguts següents: hàbits d'autonomia, com preparar el pas de les diferents etapes educatives...

També s'inclouen les xerrades organitzades per altres professionals. El personal sanitari del centre de salut del Grau ofereixen comunicacions sobre alimentació, nutricio i higiene. Solen participar cada curs escolar, professionals per parlar als pares sobre la prevenció d'adiccions (vídeojocs, drogues, etc.).

Tots els pares i mares de qualsevol centre públic del Grau (Escoleta Infantil n. 2 del Grau / IES Miquel Peris / les quatre escoles) poden assistir. No fa falta inscriure's, tan sols cal acudir al lloc on es realitza la xerrada o curs.

Animeu-vos!!!

XERRADA SOBRE COM AJUDAR ELS NOSTRES FILLS/ES

DIA: dimarts 22 de novembre

LLOC: CEIP LA MARINA

HORARI: de 15,15 a 16,45 hores

XERRADA SOBRE PRIMERS AUXILIS

DIA. dimarts 13 de desembre

LLOC: CEIP SEBASTIÁN ELCANO

HORARI: de 15,15 a 16,45 hores

CURS DE VALENCIÀ ELEMENTAL

DIES: tots el dilluns i dimecres des del16 de gener fins el 15 de febrer

LLOC: CEIP L'ILLA

HORARI: de 15,15 a 16,45 hores

XERRADA SOBRE EDUCACIÓ EMOCIONAL

DIA: per determinar

LLOC: CEIP EL PINAR

HORARI: de 15,15 a 16,45 hores